Beste leden,

Wij hebben de afgelopen periode op basis van feedback van leden gekeken hoe wij het beste kunnen compenseren. Hieruit zijn verschillende wensen qua compensatie naar voren gekomen. We willen u daarom zelf laten kiezen voor de compensatie waar u zich het beste bij voelt!

 

Uit Welke opties kunt u kiezen ;

  • Uw abonnement gaat voor de periode dat u niet heeft kunnen sporten naar onbeperkt zodat u 7 dagen per week kan inhalen. Dit gaat in vanaf het moment dat wij weer open mogen.
  • Geld terug als korting (éénmalige compensatie gespreid over 6 periodes)
  • U laat alles zoals het is en steunt hiermede ons gehele team. U mag dan 2 x 1 maand lang een gezinslid, vriend, vriendin etc. meenemen en gratis laten sporten.

 

Hoe kan ik mijn compensatie keuze doorgeven?
zodra wij open zijn kunt u bij onze balie een formulier invullen en daarop uw keuze kenbaar maken.

Hoe werkt de Geld terug als korting optie? Het bedrag dat u heeft betaald voor de periode tussen de datum van sluiting van ons centrum en datum dat ons centrum weer open mag, verrekenen we als korting op het lidmaatschapsgeld. Verrekening vindt plaats vanaf het moment dat ons centrum  weer open is en we het lidmaatschap op de normale manier kunnen voortzetten. Het bedrag wordt verspreid over 6 periodes.

 

Wederom bedankt voor uw steun en wij hopen u snel te mogen begroeten.

 

Met vriendelijke groet,

Karin, John en het gehele verdere team