Groepslessen

Ons centrum is een uitnodigende, inspirerende en stimulerende omgeving. Met de ruime openingstijden, een groot lesaanbod en de beste trainers kunnen clubleden met succes het beste uit zichzelf halen!

Core stability

Core stability is een training waarin je de grote spiergroepen , je rug en buikspieren versterkt met behulp van verschillende oefeningen. Deze spieren staan ook bekend als de “core”en vormen een sterke basis voor je lichaam waar alle andere spieren op kunnen bouwen. Ook benen en armen worden niet vergeten. Core stability biedt een uitgebreid trainingsprogramma om deze spieren te versterken, helpt je blessures voorkomen en verbetert je sportieve prestatie. 

Power training

Power/pump is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van o.a. halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op Powerpump. Spierconditie, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt. Deze groepsles is juist ook voor heren die het leuk vinden om in een groep te trainen op muziek maar geen “ingewikkelde pasjes” willen doen.

Bodyshape

Deze lessen zijn een combinatie van BBBB (borst, benen, billen, buik) en fatburn aerobics. er word niet gesprongen in deze lessen. Alle spiergroepen worden getraind en ook de conditie komt aan bod. Simpele choreografie en veel herhalingen. Deze les is zeer geschikt voor beginners. Het is een gevarieerde les, waarbij verschillende materialen worden gebruikt.

Fifty- fit

Fifty-Fit is de verzamelnaam voor bewegingsactiviteiten gebaseerd op de bewegingsmogelijkheden en conditionele vaardigheden van de 50+ groep. Het gaat niet om wedstrijden of prestaties, maar om het kennen van de eigen mogelijkheden, het behendiger worden en de afwisseling tussen in- en ontspanning. Dit betekent voor u: langer fit blijven.

Het tempo en de intensiteit word aangepast aan de samenstelling van de groep. U zult begrijpen dat het bij Fifty-Fit in eerste instantie om bewegen gaat, maar minstens zo belangrijk is het plezier dat u tijdens het bewegen heeft. Fifty-Fit is er voor iedereen, dus voor zowel dames als heren. En…. u kunt op elke leeftijd boven de 50 instappen.

Pilates

Je zou pilates kunnen omschrijven als een “inspannende ontspanningsles”. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coordinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen.

Cross Power

Cross Power bestaat uit functionele oefeningen die worden uitgevoerd met een hoge intensiteit. Door de trainingen verbeter je je uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, snelheid, souplesse en behendigheid. De lessen worden gegeven door verschillende instructeurs. Duur van de lessen 45 minuten.

Kom gerust eens langs

Het team van Fitnesscentrum Halsteren wil het beste uit u halen.
Fitnesscentrum Halsteren biedt een pakket van totaal-oplossingen aan.