Groepslessen

Ons centrum is een uitnodigende, inspirerende en stimulerende omgeving. Met de ruime openingstijden, een groot lesaanbod en de beste trainers kunnen clubleden met succes het beste uit zichzelf halen!

Wist u trouwens dat u al vanaf 24,50 euro per maand inclusief groepslessen, bodyscan en sauna bij ons kunt trainen ?

Cardio boxing

In groepsverband werken voor krachtopbouw,conditie en zelfvertrouwen. Deze les is zowel voor beginners als voor gevorderden.

Power pump

Powerpump is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op Powerpump. Spierconditie, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt. Deze groepsles is juist ook voor heren die het leuk vinden om in een groep te trainen op muziek maar geen “ingewikkelde pasjes” willen doen.

Shape

Deze lessen zijn een combinatie van BBBB (borst, benen, billen, buik) en fatburn aerobics. er word niet gesprongen in deze lessen. Alle spiergroepen worden getraind en ook de conditie komt aan bod. Simpele choreografie en veel herhalingen. Deze les is zeer geschikt voor beginners. Het is een gevarieerde les, waarbij verschillende materialen worden gebruikt.

Fifty- fit

Fifty-Fit is de verzamelnaam voor bewegingsactiviteiten gebaseerd op de bewegingsmogelijkheden en conditionele vaardigheden van de 50+ groep. Het gaat niet om wedstrijden of prestaties, maar om het kennen van de eigen mogelijkheden, het behendiger worden en de afwisseling tussen in- en ontspanning. Dit betekent voor u: langer fit blijven.

Het tempo en de intensiteit word aangepast aan de samenstelling van de groep. U zult begrijpen dat het bij Fifty-Fit in eerste instantie om bewegen gaat, maar minstens zo belangrijk is het plezier dat u tijdens het bewegen heeft. Fifty-Fit is er voor iedereen, dus voor zowel dames als heren. En…. u kunt op elke leeftijd boven de 50 instappen.

Spinning

Spinning is de ultieme vet verbrander op een stationaire fiets. Op de muziek wordt u door de super gemotiveerde instructeur door een denkbeeldige route geloodst, met bergen, dalen en vlakke stukken. U traint uw gehele lichaam en u kan het zo zwaar maken als u wilt: met een draaiknop aan de fiets bepaalt u zelf de weerstand. Deze groeps workout is mateloos populair, dus reserveren word aanbevolen.

Power circuit

Crosscircuit bestaat uit functionele oefeningen die worden uitgevoerd met een hoge intensiteit. Door de trainingen verbeter je je uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, snelheid, souplesse en behendigheid. De lessen worden gegeven door verschillende instructeurs. Duur van de lessen 30 minuten.

Core training

Core strength & stability training is gericht op het trainen van de rompspieren.Met sterke rompspieren is er een sterke basis van waaruit alle (explosieve) bewegingen kunnen beginnen. Er ontstaat een perfecte lichaamshouding met sterke buik- en (onder)rugspieren. Core strength & stability training zorgt tevens voor blessure preventie.

HIIT

H.I.I.T is een vorm van trainen waarbij je meerdere oefeningen opeenvolgend uitvoert, die gericht zijn op uithoudingsvermogen en kracht.De oefeningen zijn zo samengesteld dat het hele lichaam een goede workout krijgt en dat binnen 30 minuten!

Dance

Zin om op een leuke manier aan je conditie te werken? Deze workout laat je op een leuke en toch conditionele manier zweten. Eenvoudige danspassen zorgen ervoor dat je kan bewegen volgens je eigen mogelijkheden en lichaam. Én het allerbelangrijkste… De nadruk ligt op plezier maken, waardoor je er uitermate vrolijk van wordt! Probeer het en ervaar het effect.

Cardio drums

Een total body work out, met beweging, ritme en muziek. Een verbranding van rond de 400 tot 800 calorieën per uur. geen strenge gezichten, maar een lach en goede muziek om op te bewegen. Op een leuke manier werken aan Conditie, Verbetering coördinatie kortom een Total body workout!

Kom gerust eens langs

Het team van Fitnesscentrum Halsteren wil het beste uit u halen.
Fitnesscentrum Halsteren biedt een pakket van totaal-oplossingen aan.